neděle 24. listopadu 2013

sny v listopadu

Je čas uložit se ke spánku a dovolit našemu nevědomí, ať k nám promlouvá. Tak mluví listopad.
Snící, s kterými sdílím sny, přichází s listopadovými tématy:
- symbol smrti promlouvá k duši mladé ženy, která něco radikálně ukončila a než se v ní otevře téma žít život dál, musí dokončit téma konce a smrti.
Protože po smrti přichází život.
Sen mladé ženy, která je v slepé uličce a neví jak dál přináší 
- symbol dítěte...v jejím snu porodí dítě, které ji vezmou hned u porodu a nesmí si ho nechat, hluboký žal a zoufalství ovládl její duši. Bohužel v realitě dovoluje lidem kolem, aby posuzovali a určovali její hodnotu, konání, plány a podrobuje se jim ve všem. Naštěstí v dalším snu přichází její babička, která ji nabízí pomoc. 
Zázračná schopnost aktivovat léčivé síly se často odehraje právě ve snu. Je to jako v podzemí, kde trpaslíci kutají drahokamy.
Ve snech, kde se objevují tyhle drahokamy jako symboly - v podobě vzácných pokladů, jako různí pomocníci, zázračné nástroje a předměty, léčivá příroda a moudrá zvířata - začíná začátek léčivého působení snu.... to vše máme k dispozici. To jsou naše vnitřní poklady, které sny aktivují, abychom pokračovali na své cestě.
Vždy je naděje, nesmíme na to zapomenout.
 I kdyby jsme zůstali úplně opuštění, tak nejsme sami. Máme k dispozici vnitřní zdroje, pomocné léčivé síly. Děkuji snům ze vytrvale pozitivní víru v život i v nejhorších chvílích. To je moje vyznání snům, lidem a životu. Dobrou noc. Cantadora









 

4 komentáře:

  1. Anonymní24.11.13 8:49

    to je krásné vyznání :-)
    vnitřní je to jediné opravdové - trvalé.. :-)
    krásný den..

    OdpovědětVymazat
  2. Vyhasly hvězdy?
    vyletím nad mraky
    démanty noci
    naberu do dlaní
    vrátím se domů
    rozházím po kraji
    dívám se z okna
    lidé je zbírají
    zbírají naději
    v slzách se přeměním
    ve snech už rozumím

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné snové postřehy. Je dobré naslouchat snům i listopadu a nervat všechno přes koleno, jako kdyby byl červen a světlo a teplo a dlouhý den pro spousty aktivit vnějších.

    OdpovědětVymazat