neděle 10. dubna 2011

3 druhy štěstí a nájemník

Podle starověkých Číňanů existují tři druhy štěstí:
První štěstí, s kterým se člověk narodí tzv. štěstí z nebes,  je dané a neovlinitelné, sem patří např. rodina, do které se rodíme, náhlé výhry a nečekané dědictví  atd.
Druhý typ štěstí je štěstí, které si vytváříme sami tzv. lidské štěstí, sem patří lidské úsilí např. k dosažení vzdělání, postavení v práci, společnosti, harmonii v rodině atd.
Třetí typ štěstí je zemské štěstí, které vzniká podporou energie čchi - životní energie, posilující různé oblasti života napr. zdraví, bohatství, rodinné štěstí. Čchi podporuje nebo brání rozvoji daného druhu štěstí. Blahodárné čchi podporuje překonávání těžkého osudu, nepropadání depresím a žádná výzva tak není nezdolná.
Jak s čchi zacházet, podporovat ho - to je umění  FENG-SHUI.
Feng-shui v běžném životě nevnímám, ale  používám jeho poznatky pro mnohé oblasti života. Jako například při výběru nájemníka. Okna mého bytu směřují na východ.Vybrala jsem pána, který měl číslo KUA jako číslo nejlepších osobních směrů směrem na východ.  Už při podpisu smlouvy jsem říkala, že určitě nezůstane dlouho sám, když bude bydlet v tomto bytě. Jeho osobní směr milostných vztahů směřuje na východ a tak věřím, že někoho potká, s kým to tam bude sdílet. Pravdu jsem měla napůl. Dal výpověď a odchází, protože znovu našel někoho, koho cestou ztratil... krása. Jeho energie v bytě posílila natolik, že jeho rodinné štěstí znovu ožilo.
A proto  hledám nájemníka s číslem kua 1,3,4,9 s pozitivním směrováním na východ. Nabízím ne pronájem bytu, ale domov. Nájemník by měl ten byt milovat, cítit se v něm dobře. Nabízím ho člověku, který podporuje svoje ZEMSKÉ ŠTĚSTÍ. Dobrou noc. Cantadora

Žádné komentáře:

Okomentovat