sobota 10. října 2009

naše žena v nás


Sen: Jsem na srazu ze školy. Jsme v zábavním podniku. Je tam pódium, na kterém tančí dvě moje spolužačky. Jsou krásné, svůdné a spolužákům - mužům se libí jejich ženské pohyby a tleskají jim. (Tyto dvě spolužačky vždy byly ve škole v centru pozornosti pro svoji přitažlivost - obě měly dlouhé vlasy, Malovaly se, hezky se oblékaly, koketovaly...) Já stojím pod pódiem se svojí další spolužačkou a snažím se upoutat pozornost, možná těm tančícím závidím, a křičím: dejte té Janě alespoň hobla (myslím, svoji spolužačku, se kterou tam stojím). Ona byla ve škole spíš za tu, co pomáhala, kluci od ní opisovali úkoly, měla respekt pro svoji chytrost a ochotu pomáhat. "Hobla", tím myslím: "Podívejte se, jak to pěkně zařídila že jsme se tu sešli, tak ji nějak odměňte!" Obě dvě jsme smutné, protože si nás nikdo nevšímá. Všichni kluci mají oči a pozornost jen pro ty dvě, co tančí.
Snící velmi dobře propojila svůj sen a realitu. Jedna její část, ta ženská - jsou ty krásné a svůdné spolužákyně ve snu ukazuje, co potřebuje oživit. Další její aspekt, ten který chce upozornit na sebe tou chytrostí a a ochotou pomáhat je její reálny postoj v práci, kde je schopná a výkonná, ale necítí se žensky. Síla a jasnost sdělení byla tak silná, že následně snící v dalším týdnu protančila celou noc na společenské akci. Po takovém celonočním tancování se snící cítila líp. Byla radostná a uklidněná.
Aspekt ženy často zanedbáváme, protože společnost od nás v práci žádá, aby jsme byli úspěšné, schopné a řešily problémy racionálně, logicky. To jsou ale mužské atributy. Naše žena v nás dlouhodobou absencí ženských atributů v nás začne churavět, je rozmrzelá a náladová.
Zapojením naší:
- kreativity,
- emocí,
- být chvíli nejasná, nelogická,
- intuitivní
- empatická
- řídit se instinkty;
se vracíme ke svým zdrojům, oživujeme naši divošku, která potřebuje důvěřovat své přírodní podstatě.
Nestačí jednorázové nasycení ženy, potřebujeme znovu a znovu sytit svoji ženu. Každá si najde svoji cestu. Někdo zpívá, chodí po lese, maluje, peče, dívá se do vody, hraje na hudební nástroj, celý den si jenom tak hraje s dětmi, miluje se laskavě, vášnivě, důkladně do nasycení těla a duše....
Pak můžeme využívat svoji kreativitu a radost ze svého bytí, jinak budeme bez života a chutě. Dobrou noc. Cantadora

Žádné komentáře:

Okomentovat