neděle 3. prosince 2023

advent

Každý rok přeji všem lidem dobré vůle krásny čas adventu. Je čas spomalit, tvořit klid a rovnováhu. Samozřejmě mnozí to považují naopak za čas finišování. Volba. Tento rok je to pro mě těžké, protože mám vážně nemocného bratra a víc než na Vánoce myslím na něj a modlím se za stabilizaci jeho zdraví . Ať se mu daří žít dál, i když s nějakými omezeními. Miluji jeho humor. 

Největší přání, které vysílám do každé bubliny a komfortní zóny lidí je, ať se nenecháme rozdělit, poštvat proti sobě. Ať se nám podaří rozvíjet sounáležitost a soudržnost. Čím víc se bude společnost drolit, rozdělovat, budeme slabší, tím je lehčí komukoliv nás zmanipulovat a tlačit tam, kam nechceme. Obyčejně, lidsky mějmě se rádi. 

21. 12. 2023 v 18.00 h vás zvu, pojďme se sejít před bazilikou sv. Ludmily na náměstí Míru a společně si zaspívat koledy. Zbormistra máme a místo srazu bude u hlavního vstupu do baziliky. Téma: chceme probrat společně, co nás tento rok potěšilo, jak se umíme radovat i z maličkostí v těžších časech.
Jste vítáni. Klidnou 1.adventní neděli přeji. 

Hezké sny. Cantadora
 


Žádné komentáře:

Okomentovat